merelwegdam.reismee.nl

Week 3

Hoi allemaal!

Ondanks dat ik het niet zo zag zitten aan het begin van de week, is het deze week toch allemaal weer wat beter gegaan dan vorige week, dus dat is goed! Maandagmiddag was het heel slecht weer en wilde ik eigenlijk binnen gaan zitten, maar ben uiteindelijk toch met Katherine meegereden naar Cirencester. Heel erg leuk dorpje, alleen jammer dat het voor mij nogal moeilijk te bereiken is. Ik heb daar de beroemde 1 poundstore gevonden, zoals de euroland in Nederland, dus heb me daar prima vermaakt ;). De avond verliep verder rustig en hoefde bijna niet te helpen met huiswerk etc.

Dinsdag was opzich wel prima, maar Rafe ging naar Nursery, wat betekend dat ik dus niet op hem hoef te passen en dat ik tijd heb om schoon te maken. Ik heb er niet zo heel veel problemen mee, maar dat maakt de dag toch wat minder leuk dan andere dagen. Heb al mijn normale taken gedaan en 's middags de schoonmaaksters nog een beetje geholpen. Ook vroeg Katherine me om de koelkast schoon te maken. Eigenlijk wilde ik dit weigeren, omdat ik denk dat het niet tot mijn taken behoord, maar durfde geen nee te zeggen. Achteraf was ik daardoor wel een beetje teleurgesteld in mezelf. Toen Rafe thuiskwam van de Nursery was het hetzelfde verhaal als altijd. Hij had niet zo'n zin in mij, dus ik heb voor het eten gezorgd en de jongens met huiswerk geholpen.Ik ben deze week voor het eerst mijn uren bij aan het houden, zodat ik aan het eind van de week weet hoe de verhouding tussen de huishoudelijke taken en andere taken ligt :)

De woensdag was wel een hele leuke dag! Eerst had ik de eerste les van mij Engelse cursus. Dit was allemaal nog heel inleidend en we kregen vooral de schoolregels te horen. De rest van de les was vrij simpel, dus hoop dat dat volgende week wat moeilijker gaat worden. Het was verder wel een hele leuke groep, dus alleen al voor het ontmoeten van mensen ga ik de cursus wel volgen. Die middag ben ik met Felicia (zweeds meisje) wat gaan drinken en met Marilyn (duits meisje). Was echt heel erg gezellig en heb nu dus twee mensen waarmee ik af en toe wat af kan gaan spreken! Toen ik 's middags weer moest gaan werken heb ik het eten voorbereid en dat vond ik eigenlijk ook wel prima om te doen. Ik vind koken best wel leuk, dus dan vermaak ik me wel. Na het eten wilde de jongens met me voetballen buiten. Katherine twijfelde even, want volgens mij wilde ze dat ik gewoon de keuken op ging ruimen, maar uiteindelijk vond ze het toch wel goed. Gelukkig maar, want ik ben hier toch voor de kinderen lijkt me. Daarna moest er natuurlijk nog weer huiswerk worden gemaakt, dus heb mijn Frans weer een beetje op moeten halen.

Gisterochtend was ook weer een hele leuke ochtend. Heb samen met Rafe muffins gemaakt en dat ging wonderbaarlijk goed. Katherine moest wel de hele tijd in de buurt zijn, maar hij vond de muffins zo leuk dat het eigenlijk niet uit maakt dat hij ze met mij moest maken. Het werd natuurlijk wel een grote puinzooi, maar daar kreeg ik wel twee uurtjes met Rafe spelen voor terug. Hij is nog steeds heel erg onvoorspelbaar, maar af en toe geeft hij me nu dus wel een kans. Ook vertelde Katherine dat hij nu elke keer als hij naar Nursery gaat, blijft zeggen dat hij weer naar huis wil naar Merel. Heel erg raar, want als hij dan eenmaal thuis is wil hij niks met me te maken hebben. Voor de rest heb ik ook gisteravond het eten weer klaargemaakt en nog meer Frans huiswerk gemaakt. Krijg echt respect voor die oudste twee jongens, aangezien ze om half 6 thuiskomen, eten en dan nog minstens een uur huiswerk moeten maken.

Vanochtend heb ik ook weer schoongemaakt, omdat het weer Nursery dag is. Daarna ben ik gaan hardlopen naar Nailsworth. Terug kon ik dan meerijden met Katherine, dus dat vond ik een goede deal. Nu nog even zorgen dat ik de rest van de dag wat te doen heb en dan is het morgen al weer weekend! Ga met Felicia naar Cheltenham, dus daar heb ik erg veel zin in.

Al met al gaat het dus wel prima met mij hier. Ik heb het opzich wel naar mijn zin, maar ben nog niet echt aan het genieten. Hopelijk komt dat snel!

marja

hey weer een leuk verhaal en vooral leuk dat het toch elke week een beetje beter gaat.Ik hoop dat je blijft schrijven want het is leuk.