merelwegdam.reismee.nl

Leuk weekend!

Hooi!

Afgelopen weekend was leuk! Vrijdagmiddag was heel erg easy going en ik moet zeggen dat ik dat toch wel fijn vind. Ik heb lekker het eten voorbereid en verder weer geholpen met het huiswerk van Marcus. Omdat ik dit nu bijna elke avond doe, merk ik dat het ook leuker wordt. Net als elke jongen houdt Marcus natuurlijk ook niet van huiswerk, maar we hebben het toch wel steeds gezelliger. Ook kwam hij die avond speciaal nog naar boven om te laten zien wat voor snoep hij van Katherine had gekregen als beloning. Echt een enorme doos vol smarties, waar hij dus ook heel trots op was.

Ennnnn Zaterdagochtend was het weer zover. Ik zat netjes om 8 uur aan mijn ontbijt, zodat ik voor half 9 met Matthew mee kon rijden naar Nailsworth. Matthew was natuurlijk weer te laat, maar dat maakte voor mij niet uit. Ik moest toch nog 45 min. op de bus wachten. In Nailsworth ben ik eerst naar een heropende snoepwinkel gegaan. Echt een super leuke winkel met natuurlijk ook weer allemaal soorten snoep in grote potten achter de balie. De eigenares was echt een super leuke vrouw en heb daar echt een leuk gesprek gehad. Ze was heel geïnteresseerd in waarom ik hier was en ze vond het helemaal leuk dat ik naar Cheltenham ging om Laurens Jan te zien. Ik wilde heel graag een cappuccino, omdat ik wist dat ik nog lang op de bus moest wachten. Uiteindelijk draaide dit erop uit dat ik niet hoefde te betalen voor mijn Cappuccino en dat ik die bij haar wel even op mocht drinken, omdat het binnen toch ook veel warmer was dan buiten, naar haar idee. Ik weet niet precies waardoor het kwam, maar bij sommige mensen heb je gewoon dat je ineens van alles gaat vertellen, ondanks dat je ze niet kent. Deze vrouw was zo iemand. Ik heb dan ook beloofd dat ik binnenkort weer terug zou komen om nieuwe snoepjes te kopen! Na de cappuccino ben ik snel naar de bus gegaan en was ik na een uurtje in Cheltenham. Ik ben niet gelijk naar Laurens Jan zijn kamer gegaan, maar heb eerst weer even de Primark bezocht. Daar heb ik twee wat warmere shirtjes/truien gekocht voor samen 15 pond, waar ik dus wel vrolijk van werd. Ook heb ik een nieuw pyjama gekocht. Ik sliep tot nu toe gewoon in een normaal hemdje, maar daar begint het nu een beetje te koud voor te worden. Daarna ben ik richting de kamer gegaan. Laurens Jan heeft me opgehaald bij de bushalte en we hebben gelijk maar even boodschappen gedaan. Ik probeer er elke keer gebruik van te maken dat ik bij hem zelf kan bepalen wat we gaan eten, dus dit keer werden het tortilla's. De rest van de dag hebben we vooral heel rustig aan gedaan, net als vorige week. De tortilla's waren uiteindelijk zeer geslaagd en in de avond kon ik lekker X-factor kijken, aangezien de huisgenoten dat ook wel prima vonden!
Helaas hebben we allebei weer niet zo lekker geslapen. We zijn echt veel te verwend en kunnen gewoon niet normaal slapen in een 1 persoonsbed. Zondag waren we dus allebei echt super moe. Gelukkig hadden we allebei hele interessante boeken en we hebben nog een filmpje gekeken. Toen ik uiteindelijk weer naar Horsley terug moest viel het eigenlijk wel mee. Ik zag er niet echt tegenop, wat echt wel fijn was. Wel had ik dikke pech met de bus. De 2 bussen die ik moet nemen, sluiten precies niet op elkaar aan, waardoor ik dus bijna een uur moet wachten in het centrum van Cheltenham. Een uur extra reistijd is natuurlijk nooit leuk, maar het is niet anders. Ik heb in de bus lekker een pastasalade gegeten en toen ik in Nailsworth aankwam moest ik nog naar Horsley gaan lopen. Niet echt heel erg tof, maar een extra wandeling kan natuurlijk nooit kwaad. Het begint nu alleen wel donker te worden om half 7 en dat is wat minder fijn hier in de bushbush. De rest van die avond heb ik vooral besteed aan nog een beetje opruimen in mijn kamer en weer X-factor kijken.

Helaas voelde ik me vanochtend absoluut niet uitgeslapen. Ik heb alleen wel ontdekt dat het heel erg helpt om lang te douchen dan, dus dat heb ik maar gedaan. De ochtend stond weer in het teken van schoonmaken en in de middag ben ik toch maar naar Stroud gegaan. Ik wilde gaan fitnessen, maar twijfelde heel erg, omdat ik me zo duf voelde. Nu ben ik weer terug en ben uiteindelijk wel blij dat ik ben gegaan. Het is lekker om er tussenuit te zijn en het fitnessen voelde ook heel goed. Beetje jammer dat ik daarna een halve bus chips heb leeg gegeten, maar dat moet maar gewoon een keertje kunnen lijkt me zo ;) Moet zeggen dat ik de week vandaag wel weer goed begonnen ben, dus hoop dat ik dat vol kan houden!