merelwegdam.reismee.nl

Meidenavond en uitrust weekend

Hoi Allemaal,

Bij deze weer een verslag van mijn afgelopen weekend!
Wat heel erg jammer was, is dat de Vrijdag middag voor mij heel erg langzaam voorbij ging. Ik verheugde me heeeel erg op Vrijdagavond, dus dan kan de tijd niet snel genoeg gaan. Ik moest in de middag gewoon dezelfde dingetjes doen als normaal, maar nu was er helemaal niemand thuis. Ik was al best wel snel klaar met alles en heb dus ook ongeveer een uur niks zitten doen. Niet dat ik dat erg vond, want er was toch niemand thuis die dat zag ;) Rond half 6 kwam ineens iedereen tegelijkertijd thuis en heb ik even wat pasta in elkaar geflanst. Ik wilde zelf niet zoveel avondeten, want ik wist dat Felicia en Marilyn zouden komen en hoeveel snoep en chocola we hadden ingeslagen!
Uiteindelijk was ik netjes om 7 uur klaar en ben ik gaan wachten op de meiden. Op de één of andere manier had ik zo uitgekeken naar het eten van al die lekkere dingen dat ik niet kon wachten tot ze er waren en aan de koekjes begon. Dit was het begin van een enorme vreetbui, die de hele avond voortduurde. Toen die meiden eenmaal aankwamen, hebben we eigenlijk gelijk 2 films uitgekozen en zijn we naar de ‘cinema' hier in huis gegaan. Al met al moet het er heel erg grappig uit hebben gezien. We zaten uitgebreid allemaal op een zitzak en daarnaast hadden we bubbeltjes wijn, cider, chocola, chips, koekjes, taai taai en een enorme zak met snoep over om ons heen uitgestald. Achteraf bedacht ik me dat ik daar eigenlijk een foto van had moeten maken. De hele avond was echt super gezellig, alleen was ik na een half uur al wel super misselijk. Jammer was dat dit me niet tegen hield om nog meer te eten, waardoor ik uiteindelijk verantwoordelijk was voor het eten van een hele rol koekjes, een reep chocola, 2 zakjes chips en veel snoep en taaitaai! Ik denk dat je dat met recht een vreetbui mag noemen, maar het was wel heerlijk. Uiteindelijk hadden we om half 12, 2 films gezien en zijn we uit de cinema weggegaan. Ik voelde me toen behoorlijk ziek, maar dat mocht de pret niet drukken ;) Verder hebben we nog lekker zitten kletsen op mijn kamer en zijn we rond 2 uur gaan slapen. De hele avond was echt super relaxt en gezellig en daardoor voelde ik me hier opeens toch wel een beetje thuis. Ook wel eens fijn natuurlijk!
De volgende ochtend moest Felicia heel erg vroeg weg, waardoor ik dus ook rond 8 uur wakker werd. Ik had de hele nacht geen oog dichtgedaan (Felicia lag in mijn bed en sliep nogal onrustig) en mijn buik deed behoorlijk zeer.. Uiteindelijk heb ik Felicia naar de bushalte gebracht en ben ik vervolgens maar gaan douchen, terwijl marilyn nog lekker lag te slapen. Een paar uurtjes later heb ik samen met haar ontbeten en zou ik met haar naar Nailsworth gaan lopen om daar de bus te pakken. Uiteindelijk bood Matthew aan om ons te brengen, wat heel erg fijn was omdat het regende.

Rond 1 uur kwam ik vervolgens aan in Cheltenham, om daar met Laurens Jan eerst even boodschapjes te doen en daarna naar zijn kamer te gaan. Echt heel idioot, maar toen we daar aankwamen viel ik bijna gelijk in slaap op de bank. Uiteindelijk heb ik dus eerst zo'n 1.5 uur in zijn bed gelegen om even een beetje bij te slapen. Niet erg gezellig van mij, maar ik had het echt nodig. Vervolgens hebben we de rest van de Zaterdag eigenlijk alleen maar tv gekeken en natuurlijk 's avonds weer X-factor. Ik krijg het nog elke keer voor elkaar dat we dat samen gaan kijken :).
Helaas sliepen we zoals gewoonlijk allebei weer bagger in het eenpersoonsbed, dus op Zondagochtend hebben we echt achterlijk lang in bed gelegen. Voor mij betekende dit zo'n 3 uur van half wel, half niet slapen, waardoor ik uiteindelijk om 11 uur mijn bed uitkwam met een ontzettend zwaar en pijnlijk hoofd en me absoluut niet uitgeslapen voelde. Ik hoop nog steeds op de dag dat we ineens allebei als roosjes kunnen slapen daar! De rest van de dag bestond uit nog een film kijken en toen moest ik alweer naar huis. In de tijd dat ik weer op de bus moest wachten heb ik nog even lekker een koffie gehaald en in de bus als avondeten weer een lekkere salade. Toen ik eenmaal thuis was heb ik eerst even de kerstcake van Katherine bewondert. Het is traditie dat je die al een maand van tevoren maakt zodat alle smaken er de komende maand goed in kunnen trekken. Echt bizar!
Daarna ben ik lekker naar m'n kamer gegaan om lekker X factor de uitslag te kijken en vroeg te gaan slapen.

Vandaag is het alweer Maandag en ik ben de week weer fris begonnen. Vanochtend lekker rustig mijn normale taken gedaan, want Katherine was het grootste deel van de ochtend weg. Ze moest helpen op de playgroup, waar ze ontzettend tegenop zag. Ik moest er wel om lachen, want ze zat te klagen dat de tijd naar zo ontzettend langzaam voorbij ging met 20 van die kleine kinderen. Voor mij heel herkenbaar, want als ik op Rafe pas, vind ik ook altijd dat de tijd super langzaam voorbij gaat!
Toen ik vervolgens klaar was ben ik naar Naislworth gaan lopen, omdat ik daar even langs de dokter moest. Gelukkig betekende dit ook dat ik Laurens Jan zou zien, want hij zou met me mee gaan. Toen dit achter de rug was, ben ik lekker met Laurens Jan naar Stroud gegaan en hebben we lekker met z'n tweetjes geluncht en koffie gedronken. Ook moest ik even mijn huiswerk maken, maar dat kon ik dus lekker combineren. De middag was dan ook veel te snel voorbij en nu moet ik alweer bijna aan mijn avondtaken gaan beginnen.
Wat wel heeeeeeeeel erg leuk was toen ik net thuiskwam, was dat er een pakketje voor me klaarlag! Een sinterklaaspakketje uit Nederland welteverstaan. Ik wist wel dat dit zou komen, maar dacht dat het pas aan het eind van deze week aan zou komen! Ik heb het stiekem al opengemaakt om te kijken naar de cadeautjes die erin zitten, maar voor de rest ga ik natuurlijk gewoon wachten met uitpakken tot 5 december. Het leuke is ook dat er cadautjes voor de rest van het gezin inzitten, dus die wil ik dan ook op 5 december aan hun geven :). Het is echt niet normaal hoe graag ik nu alle dingetjes uit wil gaan pakken, maar moet mezelf maar inhouden tot volgende week Maandag! In ieder geval alvast duizend bedankjes voor de verzender!

De rest van de week heb ik nog niet zo heel erg vol gepland, maar denk dat ik de tijd wel weer door ga komen :) jullie horen weer van me!

Ellis

In mijn 'kleine kinderen tijd'
met Melanie en Ron om me heen
was het vaak 'vooruit met de geit'
en bakte ik me door de tijd heen.

Begin december een vroege tulband
alvast voor de periode van de kerst
Een heel werk dat vroeg moest want
met een ingetrokken smaak kwam je het verst

Tussendoor eraf blijven was de regel
anders kon niemand in kersttijd smullen
Het lijkt wel een vers van een tegel
Dus nu houd ik op met ......precies

ook zo vroeg was met het maken van een echte kersttulband. En dat was me toch lekker!
Je hebt me met je verhaal op een idee gebacht.